Kapsalon Sjiek Enschede

Welkom bij Sjiek Enschede!

Welkom bij Sjiek Enschede. Sjiek staat voor advies op maat voor de meest uiteenlopende haar en make-up behandelingen. Ook hebben wij een passend advies en antwoord op al je vragen over productgebruik, styling en finishing. Sjiek Enschede is genieten van uw behandeling in een relaxte sfeer met professioneel advies.

Sjiek voor hem!

Sjiek volgt jaarlijks de AMERICAN CREW “Men’s work” training op de Heads Academy in Rotterdam. Op deze manier voorzien wij onze klanten van de nieuwste knipstijlen, technieken en trends van dit moment. Bij Sjiek Enschede zijn alle mannen welkom!

Sjiek voor haar!

VENTAGLIO
“Een wereldwijd nieuw, gepatenteerd Italiaans product.”

Waar de evolutie van de traditionele schaar eindigt, start de revolutie van dit ultieme knipsysteem met deze innovatieve schaar. Ventaglio geeft een nieuwe dimensie aan het knippen en geeft de kapper meer creatieve mogelijkheden. Daarnaast zorgt deze schaar voor minder belasting op de gewrichten en spieren… dus minder belasting op het lichaam. Bijzonder zijn de nieuwe knipbehandelingen zoals de lifting techniek, deze techniek elimineert alleen de beschadigde delen van het haar en maakt het pluisvrij.

Epileren met draad

De wenkbrauwen perfect gestyled! Dat houdt in dat de wenkbrauwen worden geëpileerd volgens de traditionele ontharingsmethode met draad, geheel aangepast aan uw specifieke gezichtsvorm en uitdrukking. Goed gestylde wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht en maken vermoeide ogen weer levendig.

De techniek van epileren met draad

Er zijn nog maar weinig mensen die deze werkwijze beheersen en hanteren. Het epileren met draad (katoen) bestaat al sinds de tijd van Cleopatra. Het is een makkelijke en zeer effectieve oplossing om van gezichtsbeharing af te komen. Geen wax die de huid eerst verwarmd, uitrekt en zo zijn elasticiteit verliest, maar een perfecte en zeer goede effieciënte methode. Door epileren met draad blijven de haren niet alleen langer weg, maar komen ze ook in steeds mindere mate terug. Bovendien stimuleert het de doorbloeding van de huid.

Bruidsarrangementen

Sjiek haar en make up verzorgt bruidsarrangementen op maat!
Elke bruid is uniek, dus een standaard behandeling bestaat eigenlijk niet. We passen jouw arrangement aan op jouw wensen. Kom je naar de salon of komen wij bij je thuis, alleen bruidskapsel of ook make up? Zeg het maar. Kom je bij ons, dan staat op jouw dag een lekker bruidsontbijt voor je klaar. Dus maak een afspraak voor een intakegesprek en we maken je helemaal mooi op de mooiste dag van je leven.

Nog even dit……..

Op je trouwdag is het de bedoeling dat je op je mooist voor de dag komt, niet dat je jezelf niet meer herkent. Natuurlijk staan we behalve voor jou ook klaar voor familie en vrienden. Dit nemen we allemaal door in een intake gesprek.

Neem contact op met Sjiek Enschede

[contact-form-7 id=”109″ title=”Contact form 1″]